Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g349kcal40g0g21g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g23g72kcal2g11.7g1.4g2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 60g27kcal0.1g5.7g0.1g1.1g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g32g28kcal4.7g0.2g0.9g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g45g126kcal8.6g0g10.4g0.5g
Siirappi 2.1g6.3kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1323kcal115.8g48.6g72g8.8g
Valittu annoskoko477g662kcal57.9g24.3g36g4.4g
Annoskoko puolitettuna239g331kcal29g12.2g18g2.2g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706