Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha281g466kcal53.3g0g28.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)80g52kcal2.6g3.8g2.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g30g96kcal2.7g15.6g1.8g2.7g
Omena, ulkomainen, kuorittu 80g36kcal0.2g7.6g0.1g1.4g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g42g38kcal6.3g0.2g1.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g60g168kcal11.4g0g13.8g0.6g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1765kcal154.6g64.4g96g11.4g
Valittu annoskoko636g882kcal77.3g32.2g48g5.7g
Annoskoko puolitettuna318g441kcal38.7g16.1g24g2.9g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706