Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g582kcal66.6g0g35.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)100g65kcal3.2g4.8g3.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g38g120kcal3.4g19.5g2.3g3.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 100g45kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g53g47kcal7.9g0.3g1.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g75g210kcal14.3g0g17.3g0.8g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2205kcal193g80.4g120.2g14.6g
Valittu annoskoko795g1103kcal96.5g40.2g60.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna398g551kcal48.3g20.1g30.1g3.7g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706