Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha421g699kcal80g0g42.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)120g78kcal3.8g5.8g4.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g45g144kcal4.1g23.4g2.7g4.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 120g54kcal0.2g11.3g0.1g2.2g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g63g56kcal9.5g0.3g1.9g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g90g253kcal17.1g0g20.7g0.9g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2647kcal231.6g96.4g143.8g17.4g
Valittu annoskoko954g1323kcal115.8g48.2g71.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna477g662kcal57.9g24.1g36g4.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706