Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g300g360kcal9.6g13.5g30g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g1737kcal42.6g131.6g109.8g54g
Valittu annoskoko1530g869kcal21.3g65.8g54.9g27g
Annoskoko puolitettuna765g434kcal10.7g32.9g27.5g13.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208