Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g600g720kcal19.2g27g60g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g3474kcal85.2g263g219.6g108g
Valittu annoskoko3060g1737kcal42.6g131.5g109.8g54g
Annoskoko puolitettuna1530g869kcal21.3g65.8g54.9g27g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208