Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1750g420kcal21g59.5g3.5g36.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1050g294kcal6.3g62.5g2.1g26.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g700g840kcal22.4g31.5g70g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7140g4053kcal99.4g307g256.2g126g
Valittu annoskoko3570g2027kcal49.7g153.5g128.1g63g
Annoskoko puolitettuna1785g1013kcal24.9g76.8g64.1g31.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208