Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g800g960kcal25.6g36g80g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g4632kcal113.6g350.8g292.8g144g
Valittu annoskoko4080g2316kcal56.8g175.4g146.4g72g
Annoskoko puolitettuna2040g1158kcal28.4g87.7g73.2g36g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208