Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2250g540kcal27g76.5g4.5g47.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1350g378kcal8.1g80.3g2.7g33.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g900g1080kcal28.8g40.5g90g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g5211kcal127.8g394.6g329.4g162g
Valittu annoskoko4590g2606kcal63.9g197.3g164.7g81g
Annoskoko puolitettuna2295g1303kcal32g98.7g82.4g40.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208