Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g579kcal14.2g43.8g36.6g18g
Valittu annoskoko510g290kcal7.1g21.9g18.3g9g
Annoskoko puolitettuna255g145kcal3.6g11g9.2g4.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208