Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g686g274kcal34.3g33.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai229g800kcal27.4g162.4g4.8g6.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g117g167kcal14.6g0.3g12g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki53g30kcal4.5g2.7g0.1g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g3251kcal161.6g398g113.8g13.8g
Valittu annoskoko1128g1625kcal80.8g199g56.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna564g813kcal40.4g99.5g28.5g3.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675