Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g75g30kcal3.7g3.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g88kcal3g17.7g0.5g0.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.8g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g355kcal17.6g43.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko123g178kcal8.8g21.7g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g89kcal4.4g10.9g3.1g0.4g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675