Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g86g34kcal4.3g4.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai29g100kcal3.4g20.3g0.6g0.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.6g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g406kcal20.2g49.6g14.2g1.8g
Valittu annoskoko141g203kcal10.1g24.8g7.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g102kcal5.1g12.4g3.6g0.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675