Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g1029g412kcal51.5g50.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai343g1201kcal41.2g243.6g7.2g10.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki80g45kcal6.8g4g0.2g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g4876kcal242.8g597g170.8g20.6g
Valittu annoskoko1692g2438kcal121.4g298.5g85.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna846g1219kcal60.7g149.3g42.7g5.2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675