Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g107g43kcal5.4g5.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g125kcal4.3g25.4g0.8g1.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.3g4.7kcal0.7g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g508kcal25.4g62.4g18g2.2g
Valittu annoskoko176g254kcal12.7g31.2g9g1.1g
Annoskoko puolitettuna88g127kcal6.4g15.6g4.5g0.6g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675