Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g129g52kcal6.4g6.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g150kcal5.1g30.4g0.9g1.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.6kcal0.8g0.5g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g610kcal30g74.6g21.4g2.6g
Valittu annoskoko212g305kcal15g37.3g10.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g153kcal7.5g18.7g5.4g0.7g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675