Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g1372g549kcal68.6g67.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai457g1601kcal54.9g324.7g9.6g13.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g233g334kcal29.2g0.7g24g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki106g60kcal9g5.3g0.2g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g6501kcal323.4g795.8g227.6g27.4g
Valittu annoskoko2256g3251kcal161.7g397.9g113.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna1128g1625kcal80.9g199g56.9g6.9g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675