Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g150g60kcal7.5g7.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai50g175kcal6g35.5g1.1g1.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.5kcal1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g711kcal35.4g87.2g25g3g
Valittu annoskoko247g356kcal17.7g43.6g12.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna123g178kcal8.9g21.8g6.3g0.8g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675