Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g1544g618kcal77.2g75.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai515g1801kcal61.7g365.3g10.8g15.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g262g375kcal32.8g0.8g27g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki120g67kcal10.2g6g0.2g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g7314kcal363.8g895.4g256g30.8g
Valittu annoskoko2538g3657kcal181.9g447.7g128g15.4g
Annoskoko puolitettuna1269g1829kcal91g223.9g64g7.7g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675