Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g193g77kcal9.6g9.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g225kcal7.7g45.7g1.4g1.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.4kcal1.3g0.7g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g914kcal45.4g112g32.2g3.8g
Valittu annoskoko317g457kcal22.7g56g16.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna159g229kcal11.4g28g8.1g1g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675