Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g2058g823kcal102.9g100.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai686g2401kcal82.3g487.1g14.4g20.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g350g500kcal43.7g1g36g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki160g89kcal13.6g8g0.3g0g
Rypsiöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g9752kcal485g1194g341.6g41.2g
Valittu annoskoko3384g4876kcal242.5g597g170.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna1692g2438kcal121.3g298.5g85.4g10.3g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675