Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g21g8.6kcal1.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5.1g0.2g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.6g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g102kcal5.2g12.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko35g51kcal2.6g6.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.3g3.2g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.4g17.9g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675