Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g214g86kcal10.7g10.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai72g250kcal8.6g50.7g1.5g2.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g36g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1016kcal50.6g124.2g35.6g4.2g
Valittu annoskoko353g508kcal25.3g62.1g17.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna176g254kcal12.7g31.1g8.9g1.1g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675