Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g2400g960kcal120g117.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai800g2800kcal96g568g16.8g24g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g408g583kcal51g1.2g42g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki186g104kcal15.8g9.3g0.4g0g
Rypsiöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7892g11371kcal565.6g1392.2g398.4g48g
Valittu annoskoko3946g5686kcal282.8g696.1g199.2g24g
Annoskoko puolitettuna1973g2843kcal141.4g348.1g99.6g12g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675