Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g2401g961kcal120.1g117.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai800g2801kcal96g568.3g16.8g24g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g408g584kcal51g1.2g42g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki186g104kcal15.8g9.3g0.4g0g
Rypsiöljy 140g1239kcal0g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g11377kcal565.8g1393g398.6g48g
Valittu annoskoko3948g5689kcal282.9g696.5g199.3g24g
Annoskoko puolitettuna1974g2844kcal141.5g348.3g99.7g12g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675