Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g3087g1235kcal154.4g151.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1029g3602kcal123.5g730.7g21.6g30.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g525g751kcal65.6g1.6g54.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki239g134kcal20.3g12g0.5g0g
Rypsiöljy 180g1593kcal0g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g14628kcal727.6g1791.2g512.6g61.8g
Valittu annoskoko5076g7314kcal363.8g895.6g256.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna2538g3657kcal181.9g447.8g128.2g15.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675