Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g3430g1372kcal171.5g168.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1143g4002kcal137.2g811.8g24g34.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g583g834kcal72.9g1.7g60.1g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki266g149kcal22.6g13.3g0.5g0g
Rypsiöljy 200g1770kcal0g0g200.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g16253kcal808.4g1989.8g569.4g68.6g
Valittu annoskoko5640g8126kcal404.2g994.9g284.7g34.3g
Annoskoko puolitettuna2820g4063kcal202.1g497.5g142.4g17.2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675