Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g386g154kcal19.3g18.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai129g450kcal15.4g91.3g2.7g3.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki30g17kcal2.5g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1828kcal90.8g223.8g64.2g7.8g
Valittu annoskoko634g914kcal45.4g111.9g32.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna317g457kcal22.7g56g16.1g2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675