Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g43g17kcal2.1g2.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.1g0.3g0.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g7.3g10kcal0.9g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.3g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g203kcal10g24.8g7.2g0.8g
Valittu annoskoko71g102kcal5g12.4g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g51kcal2.5g6.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675