Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g4800g1920kcal240g235.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1600g5600kcal192g1136g33.6g48g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g816g1167kcal102g2.4g84g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki372g208kcal31.6g18.6g0.7g0g
Rypsiöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15784g22743kcal1131.2g2784.4g796.6g96g
Valittu annoskoko7892g11371kcal565.6g1392.2g398.3g48g
Annoskoko puolitettuna3946g5686kcal282.8g696.1g199.2g24g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675