Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g600g240kcal30g29.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai200g700kcal24g142.1g4.2g6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g102g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g2844kcal141.6g348.2g99.6g12g
Valittu annoskoko987g1422kcal70.8g174.1g49.8g6g
Annoskoko puolitettuna494g711kcal35.4g87.1g24.9g3g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675