Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 22g4.9kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g262g73kcal1.6g15.6g0.5g6.5g
Parsakaali brokkoli 305g107kcal14.1g5.9g0.9g7.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka226g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Kiinankaali 222g44kcal3.5g5g0.7g2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g24g43kcal0.6g10.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g617kcal46.2g82.2g5.4g40g
Valittu annoskoko1304g309kcal23.1g41.1g2.7g20g
Annoskoko puolitettuna652g154kcal11.6g20.6g1.4g10g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703