Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 32g7.4kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g392g110kcal2.4g23.3g0.8g9.8g
Parsakaali brokkoli 457g160kcal21.1g8.9g1.4g11.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka340g37kcal3.7g3.7g0.7g3.4g
Kiinankaali 332g66kcal5.2g7.5g1g3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g36g65kcal0.9g15.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g926kcal69.2g123.2g8.6g59.8g
Valittu annoskoko1956g463kcal34.6g61.6g4.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna978g232kcal17.3g30.8g2.2g15g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703