Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 38g8.7kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g458g128kcal2.7g27.2g0.9g11.4g
Parsakaali brokkoli 533g187kcal24.6g10.4g1.6g13.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka396g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Kiinankaali 388g78kcal6g8.7g1.2g3.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g42g76kcal1g17.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g1080kcal80.4g143.8g9.8g69.8g
Valittu annoskoko2282g540kcal40.2g71.9g4.9g34.9g
Annoskoko puolitettuna1141g270kcal20.1g36g2.5g17.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703