Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 43g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g523g147kcal3.1g31.1g1g13.1g
Parsakaali brokkoli 610g214kcal28.2g11.9g1.8g15.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka453g50kcal5g5g0.9g4.5g
Kiinankaali 443g89kcal6.9g10g1.3g4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g48g86kcal1.2g20.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g1235kcal92.2g164.6g11g79.6g
Valittu annoskoko2608g617kcal46.1g82.3g5.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1304g309kcal23.1g41.2g2.8g19.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703