Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g589g165kcal3.5g35g1.2g14.7g
Parsakaali brokkoli 686g240kcal31.7g13.4g2.1g17.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka509g56kcal5.6g5.6g1g5.1g
Kiinankaali 499g100kcal7.8g11.2g1.5g4.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g54g97kcal1.3g22.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g1389kcal103.6g185g12.6g89.6g
Valittu annoskoko2934g694kcal51.8g92.5g6.3g44.8g
Annoskoko puolitettuna1467g347kcal25.9g46.3g3.2g22.4g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703