Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 76g27kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka57g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kiinankaali 55g11kcal0.9g1.2g0.2g0.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g6g11kcal0.1g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g154kcal11.4g20.4g1.2g10g
Valittu annoskoko326g77kcal5.7g10.2g0.6g5g
Annoskoko puolitettuna163g39kcal2.9g5.1g0.3g2.5g
Arvot/100g100g24kcal1.7g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703