Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 54g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g654g183kcal3.9g38.9g1.3g16.4g
Parsakaali brokkoli 762g267kcal35.2g14.9g2.3g19g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka566g62kcal6.2g6.2g1.1g5.7g
Kiinankaali 554g111kcal8.6g12.5g1.7g5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g60g108kcal1.5g25.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g1543kcal115g205.6g13.8g99.8g
Valittu annoskoko3260g772kcal57.5g102.8g6.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna1630g386kcal28.8g51.4g3.5g25g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703