Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Parsakaali brokkoli 152g53kcal7g3g0.5g3.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka113g13kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Kiinankaali 111g22kcal1.7g2.5g0.3g1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g12g22kcal0.3g5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g309kcal22.8g41.2g2.8g19.8g
Valittu annoskoko652g154kcal11.4g20.6g1.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna326g77kcal5.7g10.3g0.7g5g
Arvot/100g100g24kcal1.7g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703