Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g164g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Parsakaali brokkoli 191g67kcal8.8g3.7g0.6g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka142g16kcal1.6g1.6g0.3g1.4g
Kiinankaali 139g28kcal2.2g3.1g0.4g1.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g15g27kcal0.4g6.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g386kcal29g51.4g3.4g25g
Valittu annoskoko815g193kcal14.5g25.7g1.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna408g97kcal7.3g12.9g0.9g6.3g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703