Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 501g643kcal103.9g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g501g180kcal9g32g1.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g125g119kcal10g17.5g0.9g10g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g13g20kcal1.1g3.9g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g2161kcal254.6g124.8g71.4g26g
Valittu annoskoko1245g1081kcal127.3g62.4g35.7g13g
Annoskoko puolitettuna623g540kcal63.7g31.2g17.9g6.5g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040