Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 601g772kcal124.6g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g601g216kcal10.8g38.4g1.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g150g143kcal12g21g1.1g12g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15g24kcal1.4g4.7g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g9g32kcal1.6g4g2g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g2594kcal305.4g150g85.6g30.8g
Valittu annoskoko1494g1297kcal152.7g75g42.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna747g648kcal76.4g37.5g21.4g7.7g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040