Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 800g1028kcal166g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g800g288kcal14.4g51.2g2.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g200g190kcal16g28g1.4g16g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20g32kcal1.8g6.2g0.1g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g12g43kcal2.1g5.3g2.7g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g3455kcal406.6g199.6g114g41.4g
Valittu annoskoko1990g1727kcal203.3g99.8g57g20.7g
Annoskoko puolitettuna995g864kcal101.7g49.9g28.5g10.4g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040