Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 901g1158kcal186.9g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g901g324kcal16.2g57.7g2.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g225g214kcal18g31.5g1.6g18g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g23g36kcal2g7g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g14g48kcal2.4g6g3g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4482g3890kcal457.8g224.8g128.2g46.4g
Valittu annoskoko2241g1945kcal228.9g112.4g64.1g23.2g
Annoskoko puolitettuna1121g973kcal114.5g56.2g32.1g11.6g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040