Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 100g129kcal20.8g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g100g36kcal1.8g6.4g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g25g24kcal2g3.5g0.2g2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.5g4kcal0.2g0.8g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.5g5.3kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g432kcal51g25.2g14.2g5g
Valittu annoskoko249g216kcal25.5g12.6g7.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna125g108kcal12.8g6.3g3.6g1.3g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040