Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200g257kcal41.5g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g200g72kcal3.6g12.8g0.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g50g48kcal4g7g0.4g4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5g8kcal0.5g1.6g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3g11kcal0.5g1.3g0.7g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g864kcal101.8g50g28.6g10.4g
Valittu annoskoko498g432kcal50.9g25g14.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna249g216kcal25.5g12.5g7.2g2.6g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040