Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 300g386kcal62.3g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g300g108kcal5.4g19.2g0.9g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g75g71kcal6g10.5g0.5g6g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g7.5g12kcal0.7g2.3g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.5g16kcal0.8g2g1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1297kcal152.6g75g42.6g15.6g
Valittu annoskoko747g648kcal76.3g37.5g21.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna374g324kcal38.2g18.8g10.7g3.9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040