Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.4g0.3g1.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g125g425kcal2.5g3.8g43.8g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Siirappi 44g132kcal0g32.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1907kcal40.8g183.2g105.4g20.8g
Valittu annoskoko1035g954kcal20.4g91.6g52.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna518g477kcal10.2g45.8g26.4g5.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035