Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 525g152kcal5.3g24.2g1.6g9.5g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Siirappi 53g158kcal0.1g38.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g2288kcal49.2g220g126.4g25g
Valittu annoskoko1242g1144kcal24.6g110g63.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna621g572kcal12.3g55g31.6g6.3g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035