Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 788g227kcal7.9g36.2g2.4g14.2g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.2g0.6g3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g225g766kcal4.5g6.8g78.8g0g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Siirappi 79g238kcal0.1g58.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g3432kcal73.8g330.2g189.6g37.4g
Valittu annoskoko1863g1716kcal36.9g165.1g94.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna932g858kcal18.5g82.6g47.4g9.4g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035